1391/7/25 سه‌شنبه
كتابخانه‌هاي دانشگاهي: به يك كتابخانه يا شماري كتابخانه كه براي جوابگويي به نيازهاي دانشجويان و استادان، توسط يك دانشگاه تأسيس، نگهداري، و اداره مي‌شود كتابخانه دانشگاهي گفته مي‌شود.
اساسآ هدف از تأسيس كتابخانه دانشگاهي نيل به هدف‌هاي دانشگاه يعني حفظ، اشاعه، و ارتقاي دانش است و از اين‌رو، هدف‌هاي آن هماهنگ با هدف‌هاي دانشگاه شكل مي‌گيرد و معني‌دار مي‌شود. اين نهاد ارتباط مستقيمي با نيازهاي آموزشي و پژوهشي استادان و دانشجويان دارد و هدف اساسي آن حمايت از برنامه‌هاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه است. فراهم ساختن امكان پيشرفت تحصيلي دانشجويان، خدمت به استادان در امر انتقال دانش، و اعتلاي برنامه‌هاي پژوهشي و مطالعات پيشرفته از رسالت‌هاي كتابخانه دانشگاهي است. موفقيت برنامه‌هاي پژوهشي گسترده دانشگاه و برگزاري دوره‌هاي عالي تحقيقاتي و تخصصي، منوط به تدارك منابع غني و ارايه خدمات شايسته توسط كتابخانه دانشگاهي است. يكي از ويژگي‌هاي بارز كتابخانه‌هاي دانشگاهي تمايل آن ها به رشد و بالندگي است. اين رشد كه لازمه حيات و پويايي اين كتابخانه‌هاست،
امروزه، اعتبار و عظمت دانشگاه‌ها نه در شمار زياد دانشجويان، كه در شهرت آن ها در پرداختن به امر پژوهش و پيشرفت دانش است. توفيق يك دانشگاه در گرو تجهيز خود به ابزار تحقيق، از جمله آزمايشگاه‌هاي مجهز و كتابخانه‌هاي غني است
 
 
خدمات كتابخانه دانشگاهي: نقش كتابخانه‌هاي دانشگاهي به‌عنوان بخشي از نظام آموزش عالي، مركز گردآوري و انتقال اطلاعات علمي، و كانون تأمين امكانات تحقيق براي پژوهشگران و توسعه علوم محرز است. اما ايفاي اين نقش به ميزان كارآيي خدمات اين كتابخانه‌ها بستگي دارد. در واقع مهم‌ترين هدف كتابخانه دانشگاهي ارايه خدمات و اشاعه اطلاعات در راستاي بر آوردن نيازهاي اطلاعاتي آحاد جامعه دانشگاهي و نهايتآ ارتقاي كيفي دانشگاه‌هاست. بديهي است موفقيت هرگونه برنامه‌ريزي در ارايه خدمات كتابخانه دانشگاهي منوط به شناخت دقيق نيازهاي اطلاعاتي جامعه دانشگاهي است. به عبارت ديگر بايد در نظر داشت كه چه اطلاعاتي مي‌تواند به امر يادگيري و تعليم و پژوهش كمك كند و چگونه كتابخانه مي‌تواند اين اطلاعات را تأمين نمايد.
كتابخانه دانشگاهي مي‌تواند طيف وسيعي از خدمات گوناگون از قبيل آموزش استفاده‌كنندگان، امانت، مرجع، امانت بين كتابخانه‌اي، آگاهي‌رساني جاري، اشاعه اطلاعات گزيده، تكثير مواد، ترتيب جلسات سخنراني در زمينه‌هاي مربوط به خدمات كتابخانه، ايجاد پايگاه‌هاي اطلاعاتي، خدمات كتاب شناختي، و كاوش پيوسته را به جامعه دانشگاهي عرضه نمايد؛
 
1.     سازماندهي آموزش مراجعان
2.     امانت
3.     مرجع.
4.     امانت بين كتابخانه‌اي
5.     اشاعه اطلاعات
6.     كتابخانه ديجيتال
7.     مقلات لاتين sincdirect
8.     نشريات ادواري magiran
آيين نامه كتابخانه
عضويت
اساتيد محترم با ارائه كارت شناسايي و دانشجويان محترم با ارايه كارت دانشجويي و پركردن فرم عضويت مي توانند به عضويت كتابخانه درآيند. لازم به توضيح است كه دانشجويان با عضويت در كتابخانه مي توانند از كتابخانه ديجيتال و نشريات ادواري magiranو  sciencedirect پيام نور استان تهران نيزاستفاده نمايند.
    

      
 ساعات كار كتابخانه
ساعت شروع كار كتابخانه (امانت و ساير خدمات به اعضاء) از8:15 الي 16 مي‌باشد. به استثناء ايام تعطيل (پنج شنبه و جمعه)، همه روزه باز بوده و آماده سرويس‌دهي به اعضاء مي‌باشد.
امانت منابع كتابخانه 
اعضا محترم مدت زمان نگهداري امانت حداكثر دو هفته مي باشد، و رعايت موارد ذيل الزامي مي باشد:
1. تلاش در حفظ و نگهداري كتاب (ازخط كشيدن وهايلايت كردن مطالب اكيدا خوداري نماييد).
2. براي دريافت كتاب به همراه داشتن كارت عضويت و كارت دانشجويي الزامي مي باشد.
3. چنانچه اعضاي كتابخانه امانت گرفته شده را در موعد تعيين شده برنگردانند يا تمديد امانت نكنند مشمول تذكر و جرايم نقدي خواهند شد.