1401/9/12 شنبه دانشجویانی که دروس عمومی انتخاب واحد کردند می بایست حتما در آزمون شرکت نمایند رزم آزمون دروس عمومی بسمه تعالی
دانشجوی گرامی با توجه به دستوالعمل آزمون های نیمسال اول  1402- 1401 دروس تخصصی به صورت حضوری برگزار می گردد و دروس عمومی به صورت مجازی و در سامانه آزمونی edu.pnu.ac.ir  برگزار می گردد لذا جهت آشنایی دانشجویان با محیط نرم افزار ، رزم آزمون در تاریخ های ذیل  برگزار می گردد . دانشجویانی که دروس عمومی انتخاب واحد کردند می بایست حتما در آزمون شرکت نمایند .

ردیف عنوان تاریخ آزمون
1 رزم آزمون اول 15 آذرماه 1401
2 رزم آزمون دوم 22 آذر ماه 140
3 رزم آزمون سوم 4 دی ماه 1401
4 رزم آزمون چهارم 11 دی ماه 1401
1- ساعت آزمون استان تهران 11:00 می باشد
2- آدرس سامانه  برگزاری آزمون دروس عمومی  https: //edu.pnu.ac.ir  می باشد .
3- جهت ورود به سامانه نام کاربری : شماره دانشجویی
رمز عبور : کد ملی ثبت شده درسامانه ی گلستان می باشد
 *نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است .
** دانشجوی عزیز در صورت مغایرت کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان با کد ملی خود هرچه سریعتر نسبت به اصلاح کد ملی اقدام نمایید ) باکارشناس مربوطه هماهنگ نمایید (
4- از تاریخ اولین آزمون تا شروع امتحانات دروس عمومی ، سامانه برای دانشجویان جهت بررسی دروس عمومی و نیز صحت نام کاربری و کلمه عبور در دسترس می باشد .
  **** شایان ذکر است فقط دروس عمومی دراین بستر برگزار می شود ودروس تخصصی به صورت حضوری برگزار می شود .
واحد امتحانات دانشگاه پیام نور مرکز ری