برگزیده ها
1402/12/19 شنبه
افتخار آفرینی دانشجویی دانشگاه پیام نور شهرریدر بیست و هفتمین جشنواره قرآن وعترت
کسب مقام آقای مهران ابراهیمی دانشجوی پیام نور شهرری #رتبه_اول در حفظ فرازهای نهج البلاغه ورتبه_دوم در سبک زندگی اسلامی

افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران در بیست و هفتمین جشنواره  قرآن وعترت
👈دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران در بیست و هفتمین جشنواره سراسری قرآن وعترت دانشگاه پیام نور موفق به کسب ۱۲ عنوان برتر شدند.
👈اختتامیه این جشنواره روز پنجشنبه ۱۷ اسفندماه با حضور دکتر تقی زاده رئیس دانشگاه پیام، معاونین فرهنگی  اجتماعی و دانشجویی و اداری و مالی .همچنین مسئولین استانی فارس در دانشگاه پیام نور شیراز برگزار شد، از دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران به شرح ذیل تقدیر به عمل  آمد.
🎤بخش آوایی
۱. خانم زینب حسنی #رتبه_اول در حفظ ۵ جز اول
۲.آقای احسان پیرداده بیرانوند #رتبه_دوم در قرائت ترتیل
✍️بخش غیر آوایی( معارفی ، هنری  و فنآوری)
۳.خانم لیلا مظاهری #رتبه_اول در تفسیر و ترجمه قرآن کریم
۴. خانم نگار خوئینی #رتبه_اول در حفظ صحیفه سجادیه
۵.آقای مهران ابراهیمی #رتبه_اول در حفظ فرازهای نهج البلاغه
۶.آقای مهران ابراهیمی #رتبه_دوم در سبک زندگی  اسلامی
۷.خانم سحر محبی نسب #رتبه دوم در تولید اپلیکیشن
۸.خانم مائده فعله گری #رتبه_سوم سیره معصومین
۹.آقای عیسی احمدی تماجانی #رتبه_سوم حفط مفاهیم قرآن کریم
۱۰.محمدرضا باقری مفرد #رتبه_سوم معارف نهج البلاغه
۱۱.خانم پریسا نجفی #رتبه_سوم سبک زندگی اسلامی
۱۲.آقای عیسی احمدی تماجانی #رتبه_سوم فیلم کوتاه
۱۳.آقای محمود یوسفی #رتبه_سوم خوشنویسی
🌸گفتنی است که دانشجویان پیام نور استان تهران حائز ۴ رتبه اولی،۳ رتبه دومی و ۶ رتبه سومی در این دوره از مسابقات شدند.