برگزیده ها
1403/1/27 دوشنبه
برگزاری مراسم جشن سال نو و عید سعید فطر
نشست صمیمی رئیس دانشگاه پیام نور شهرری با کارکنان مجموعه برگزار شد.

نشست صمیمی رئیس دانشگاه پیام نور شهرری با کارکنان مجموعه برگزار شد.
خلاصه خبر:
دکتر علی صابری،به مناسبت تبریک سال نو و فرا رسیدن عید سعید فطر، نشست صمیمی با حضورکارکنان آن مجموعه، تاریخ بیست و پنجم فروردین ماه در محل سالن کنفرانس شهیدسلیمانی ری برگزار نمود.
در این نشست، دکتر علی صابری بعداز تبریک سال نو و عید سعید فطر، از تلاش کارکنان دانشگاه پیام نور شهرری تقدیر و تشکر کرد.
وی اظهار داشت: برنامه ریزی مدون، طبق شعار اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب(جهش تولید با مشارکت مردم)در جهت اصلاحیات امور شخصی و عموم الزامیست.
 وی درادامه گفت: ما در حد اختیارات خود در جهت رفاه حال کارکنان عزیز به دنبال پیگیری امور آنان  هستیم.
وی خاطر نشان ساخت: دانشگاه جای تبادل نظر و تعامل است و ارامش در دانشگاه بسیار حایز اهمیت است. روش دانشگاهی با وجود اختلاف نظرات، روش فرهیختگی و تفکر و رشد نظریات است.
 ما باید سفیر فرهیختگی و فرهنگ دانشگاهی باشیم تا با ایجادمحیط ارام دانشگاه باعث پیشرفت سریعتر امور گردد.
دکتر علی صابری در این نشست خاطر نشان کرد: کارکنان خدوم دانشگاه پیام نور شهرری با تلاش خود موجب پیشرفت همه جانبه این واحد در سطح استان تهران شده اعتلای همه جانبه دانشگاه و سربلندی نظام جمهوری اسلامی هدف ما در دانشگاه پیام نور است که با تلاش مضاعف برای رسیدن به آن تلاش خواهیم کرد.
وی ادامه داد:
 ما در دانشگاه با تلاش و ایجاد همدلی میان کارکنان و اعضای علمی می توانیم به چشم انداز برنامه دولت و اهداف دانشگاه نزدیک شویم.

💫 روابط عمومی دانشگاه پیام نور شهرری