آموزش
1400/6/17 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد؛
آغاز واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران

رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران از آغاز واکسیناسیون دانشجویان استان تهران از ۱۶ شهریور آغاز شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ دکتر غلامرضا بخشی خانیکی ضمن اعلام این خبر گفت: واکسیانسون دانشجویان مشغول به تحصیل دانشگاه پیام نور استان تهران از امشب ۱۶ شهریورماه آغاز شده است.
وی اظهار داشت: در مردادماه مشخصات کلیه دانشجویان مراکز و واحدهای استان تهران برای مراجع ذیربط ارسال شده بود و پس انجام هماهنگی های لازم از امشب سایت واکسیناسیون برای دانشجویان ما باز شده است.
دکتر بخشی خانیکی افزود: دانشجویان با مراجعه به سایت وزارت بهداشت به نشانی http://salamat.gov.ir می توانند مشخصات خود را ثبت نمایند و در همین مرحله شهر محل سکونت و مرکز مورد نظر برای واکسیناسیون را انتخاب نمایند.
وی ادامه داد: مدارک لازم جهت مراجعه به مراکز واکسیناسیون (پس از ثبت نام در سایت) شامل کارت ملی و کارت دانشجویی است. دانشجویانی که کارت دانشجویی ندارند، پرینت انتخاب واحد تایید شده توسط دانشگاه و یا گواهی اشتغال به تحصیل را می‌توانند به جای کارت دانشجویی ارائه نمایند.