فرهنگی
1400/6/29 دوشنبه
نشست های «پای صحبت دانشجو» ادامه دارد؛
دومین گفتگوی ویژه پرسش و پاسخ با عنوان «پای صحبت دانشجو» با حضور معاون آموزشی دانشگاه پیام نور استان تهران و مدیران گروه های آموزشی و دانشجویان رشته های فنی و مهندسی استان برگزار شد.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ جلسه پرسش و پاسخ «پای صحبت دانشجو» برای بررسی مسایل و مشکلات آموزشی دانشجویان رشته های فنی و مهندسی دانشگاه پیام نور استان تهران صبح امروز دوشنبه مورخ 29 شهریور 1400 برگزار شد.
دومین نشست آموزشی «پای صحبت دانشجو» با حضور دکتر احسان احدمطلقی؛ معاون آموزشی دانشگاه پیام نور استان تهران، دکتر محمودرضا کی منش؛ رئیس دانشگاه پیام نور مرکز تهران شمال، آقای سیدعلی اکبر نبوی، رئیس اداره خدمات آموزشی استان و مدیران گروه دکتر احمد فراهی؛ رشته مهندسی کامپیوتر، دکتر صدیقه رضاییان فردوعی؛ مهندسی صنایع، دکتر علی قاضی زاده؛ مهندسی مکانیک، دکتر جلال ایوبی نژاد، مهندسی عمران، دکتر عباس خوشحال؛ مهندسی شیمی و دانشجویان به صورت مجازی، همزمان در سامانه lms و لایو زنده اینستاگرام برگزار شد.
 طی این جلسه دانشجویان مسائل، مشکلات و درخواست های خود را مطرح نمودند و مسئولین آموزشی حاضر در جلسه ضمن بررسی موارد، پاسخ آن را ارائه دادند.
گفتنی است؛ این جلسات برای دانشجویان تمامی گروه ه‍ای آموزشی در طول نیمسال پاییز برگزار خواهد شد تا دانشجویان با مدیران گروه رشته خود آشناتر شوند و فرصت مطالبه خواسته ها و ارائه نظرات و پیشنهادات خود را داشتند باشند، اخبار و اطلاعیه های آن در شبکه های اجتماعی استان و مراکز و واحدها ارسال خواهد شد.