1403/2/12 چهارشنبه
گرامیداشت مقام معلم و استاد

به گزارش مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور شهرری :

پیام تبریک دکتر علی صابری، رئیس دانشگاه پیام نور شهرری به مناسبت گرامیداشت روز و مقام استادبه شرح ذیل می باشد.

بسمه تعالی

« مَنْ وَقَّرَ عالِماً فَقَدْ وَقَّرَ رَبَّهُ؛ کسی که به عالمی احترام نماید، به خدا احترام نموده است » (امام علی ع)

و احترام همراه بوده است. استادان محور اصلی هویت یک دانشگاه هستند و توسعه و پیشرفت دانشگاه در گرو مشارکت و همدلی اعضای هیات علمی است. بر خود لازم می دانم از تلاش ها، خدمات وزحمات دلسوزانه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه پیام نور شهرری قدردانی کرده و در این روز، مقام استاد را به همه این عزیزان تبریک و تهنیت عرض نمایم.
امیدوارم با همدلی و همراهی در انجام وظایف خطیر آموزگاری، تربیت آینده سازان این مرز و بوم و آبادانی ایران اسلامی بیش از پیش موفق و موید باشید.
دکتر علی صابری
رئیس دانشگاه پیام نور شهرری