1403/2/12 چهارشنبه
مرکز آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور شهرری برگزار می کند:

مرکز آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور شهرری برگزار می کند:
یک فرصت ویژه برای همه متقاضیان دوره آموزش فنون تدریس و مدیریت کلاس درس پایه اول تا سوم ویژه معلم ابتدایی مدارس غیر دولتی بدینوسیله به اطلاع می رساند دانشگاه پیام نور با همکاری موسسه علم پژوهان آوین اقدام به برگزاری دوره آموزش فنون تدریس و مدیریت کلاس درس پایه اول تا سوم ویژه معلم ابتدایی مدارس غیر دولتی نموده است. در این دوره به شرکت کنندگان با مدرک حداقل دیپلم، ۲ گواهی اعطا می‌شود. یک گواهی مورد تایید وزارت علوم و دیگری از سازمان فنی و حرفه ای. و به شرکت کنندگانی که فاقد مدرک دیپلم می باشند یک مدرک از سازمان فنی و حرفه ای اعطا میشود.دوره بصورت آفلاین و 120ساعت می باشد. دوره آموزش فنون تدریس و مدیریت کلاس درس پایه اول تا سوم ویژه معلم ابتدایی مدارس غیر دولتی - واحد ری-120 ساعت -علاوه برپرداخت شهریه تعریف شده در سامانه ، قدر سهم موسسه به مبلغ 6/000/000 ریال به موسسه آوین میبایست پرداخت شود. شرکت برای عموم آزاد است. جهت ثبت فقط تا 15 تیر ماه 1403 فرصت می باشد.جهت کسب اطلاعات و ثبت نام با شماره 02133416811-20-داخلی 182 خانم زارع مسئول درآمدهای آزاد دانشگاه پیام نور شهرری  تماس حاصل شود.